Berenloop Terschelling

De Berenloop schijnt een van de mooiste halve marathons te zijn en dus toen Petra vroeg wie er mee ging hoefde ik niet lang na te denken.

Samen op de boot


Met Mirjam had ik afgesproken om de boot te nemen vanaf Harlingen. Eenmaal daar bleek zij haar kleren vergeten te zijn. Haha de muts! Gelukkig ben ik altijd erg onzeker over wat ik aan moet (korte of lange broek, korte of lange mouw) en had ik dus extra kleren mee die zij aan kon. Wel zwart. Op het eiland nog gauw een sport-bh bij de HEMA gescoord en klaar waren we om te gaan.

Terwijl Mirjam en Petra voor een rustig tempo gingen, wilde ik vooral lekker lopen. En dat ging prima op 11km/u. Dat hield ik tot aan het strand vol en toen ik van het strand af kwam (zwaar!!!) had ik nog steeds een mooi tempo. Toen heb ik mijn doel vastgesteld om binnen de 2 uur te finishen. Met bijna dezelfde tijd als mijn PR kwam ik in 1u58 over de finish. Wow, heerlijk!

Op de boot terug kon ik niet alleen nagenieten van een prachtige trail en prima eindtijd, maar kreeg ik ook nog een mooie zonsondergang cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *