Crossfit Games Regionals

Volunteer

Omdat deelnemen aan de Games een ver van mijn bed show is, maar je als vrijwilliger wel heel dicht bij de ultieme ervaring kunt komen, heb ik me aangemeld als vrijwilliger bij de Regionals in Madrid. Naast de grote namen uit IJsland, deed ‘onze’ Sanne hier ook aan mee. En ik stond er met mijn neus bovenop!

Signage team

Het was hard werken als vrijwilliger omdat we al vroeg aanwezig moesten zijn en tussen de heats dor heel snel de naambanners moesten verwisselen. Als signage team stonden we eind van iedere heat met onze neus bovenop het wedstrijdveld en konden we zo alle toppers zien winnen. Echt een ongelooflijk gave ervaring. Helemaal wanneer je bedenkt dat de grootste namen hier aanwezig waren.

Het was werkelijk waar een onvergetelijke ervaring. Kippenvel over mijn hele lijf. Als CrossFit fanaat moet je dit een keer meegemaakt hebben. Ik had het voor geen goud willen missen.

VIP 🙂

En nu ik toch in Madrid was, heb ik zelf nog een drop-in gedaan en heb ik uiteraard ook genoten van alles wat de stad te bieden heeft. Inclusief de huldiging van Ronaldo en zijn team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *