MARATHON Berlijn!!

Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!

Ik wilde 4 dagen voor mijn 40e verjaardag 42 kilometer hardlopen tijdens de 44e Berlin Marathon and I did it!!

Met een te klein ontbijt (zenuwen zetten de weg naar je maag op slot blijkbaar) ben ik begonnen aan een avontuur waarvan ik dacht dat die 5 uur zou duren. Proberend te genieten van de omgeving (moeilijk, want je moet vooral kijken waar je je voeten neerzet met zoveel mensen op het parcours), deed ik mijn best om een tempo van 6:30 min/km vast te houden. Ik had vier verschillende hazen op de route die mij hebben geholpen zonder dat ze het wisten. Maar het waren vooral de toeschouwers die mij deden genieten. Met mijn naam op de voorkant van mijn shirt kreeg ik veel persoonlijke aanmoedigen van het publiek, en de tekst op de achterkant van mijn shirt maakte dat ik veel leuke spontane gesprekjes had tijdens de lange loop. Ook fijn dat manlief mij op verschillende punten langs de route stond aan te moedigen.

De muziek onderweg was fantastisch en ik liep erg lekker. Het ging zo goed dat ik geen beruchte ‘man met de hamer’ ben tegengekomen. Zelfs niet nadat ik er achter kwam dat ik twee belangrijke gelletjes was verloren onderweg en dus geen brandstof meer had voor de laatste 10 kilometer. Maar ik liep nog steeds goed en ging harder dan verwacht.

In een tijd van 4 uur, 36 minuten en 53 seconden kwam ik over de finish. Ik heb het gewoon gehaald! Wat een fantastische ervaring en wat een overwinning op mezelf! Deze neemt niemand me meer af #trots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *