RFR Gasselte

Mijn eerste trailrun

“Dit voelt altijd alsof we buiten mogen spelen”, zei de oudere ervaren trailrunner tegen mij nadat we de 26km volbracht hadden. En ik kon het alleen maar met hem eens zijn.

Het was mijn eerste echte trailrun en joh wat was ik zenuwachtig! Ik was bang dat ik de 26km niet vol zou kunnen houden en was tevens bang me niet op mijn plek te voelen tussen al die slanke afgetrainde fitte hardlopers. Het is immers toch net iets anders dan CrossFit.

Maar ik heb me voor niks druk gemaakt. Wat een leuke mensen deden er mee! En wat een prachtig parcours. De boomstronken waren wel wat vervelend waardoor ik regelmatig struikelde en zelfs twee keer hard tegen de vlakte ging (een beginner hè). Mooie souvenirs op mijn knie, teen en duim laten we maar zeggen ;-). Heuveltje op en heuveltje af vond ik het leukst al waren de laatste heuvels wel erg hoog en zwaar. Hard ging ik dan ook niet, maar ik heb daardoor extra lang kunnen genieten :). En ik heb toch maar mooi mijn langste afstand ooit gelopen! Dankbaar en stijf lig ik nu op de bank na te genieten van een heerlijke dag buitenspelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *