Triatfun

Mijn eerste triathlon met zwemmen

Mijn eerste mini-triathlon mét zwemmen en het was super! Het weer zat mee, de sfeer was goed en het parcours was prachtig!!

Omdat ik nog maar 4 zwemlessen heb gehad besloot ik als laatste van start te gaan. Zo zou ik niemand in de weg zwemmen en zelf geen porren krijgen. Het water was kouder dan verwacht en dus kreeg ik mijn ademhaling niet onder controle. Geen borstcrawl maar schoolslag dus. Daar hadden meer mensen last van en ik bleek een betere schoolslagzwemmer dan verwacht. Ik heb heel wat mensen ingehaald.

De wissel ging prima maar ook fietsen is niet mijn sterkste onderdeel. Ik had mijn haar onhandig vastgebonden waardoor mijn helm erg op de elastiekjes drukte. Gevolg: barstende koppijn. Lastig concentreren en veel tijd verloren. Wel genoten van een overstekend hert! Blij dat het fietsen erop zat en de helm af mocht.

Daarna lopen. Hahaha dat was eerst waggelen. Gelukkig liep Martin Speelman een stukje met me mee wat enige afleiding gaf. De natuur was wonderschoon en dus kon ik hier echt van genieten. Prachtig ook die Schotse Hooglanders op het parcours. Ik kreeg Jeroen in het vizier maar inhalen is niet gelukt. Toch netjes gefinisht in 1u12min en ik was geeneens laatste! Maatjes Patrick en Stephan waren echt supersnel. Trots!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *